Menu

Hvorfor kommer du til å forelske deg i håroljing?

Hårbehandling med naturlige oljer er svært populært og ekstremt lett å utføre. Alt du trenger er en velvalgt olje og litt tid om kvelden.


Du må påføre en naturlig olje i hår og hodebunn og la den være i håret så lenge som mulig (helst noen timer eller hele natten). Når du utfører håroljebehandling, er regelmessighet nøkkelen. De første resultatene kan observeres etter aller første behandling. Men om vi ønsker langsiktige resultater, må vi utføre behandlingen minst en gang i uken.

Hvorfor er håroljing så bra for håret?

1. Oljer er helt naturlige stoffer – kraften og effektiviteten deres kommer fra kaldpressede frø og nøtter.

2. Håroljer virker ikke bare på håroverflaten. De trenger dypt inn i hårsekkene og styrker håret fra innsiden. Som et resultat henger masker og balsam fra parfymeriet etter.

3. Oljing gir håret reparasjon som ingen annen hjemmebehandling.

4. Jevnlig oljing øker hårveksten.

5. Håroljing hjelper å bekjempe flass og andre lidelser i hodebunnen. Oljene etterlater seg hodebunnen ren og sunn. Det er velkjent at en sunn hodebunn er det samme som sunt og sterkt hår.

6. Takket være håroljing beskytter du håret mot uheldige værforhold, inkludert frost, vind, sterk sol.

7. Håroljing beskytter også mot mekanisk skade som du gir håret. Hvis du føner håret med varm luft, bruker rettetang eller farger håret – gjør håroljebehandling regelmessig. Du vil ikke bekymre deg om tilstanden.

8. Har du problemer med flisete tupper kan du beskytte dem med naturlige oljer. Tuppene vil slutte å flise seg og bli glansfulle og velnærte.

9. Håroljing gjør håret smidig, glansfullt og velnært. Videre gir den pleie til hodebunnen og kontrollerer talgproduksjonen. Som et resultat vil du kunne si farvel til for fet hodebunn eller fuktighet til for tørr hodebunn.

Hvis du ikke har prøvd håroljebehandling ennå er det på høy tid å endre det. Gå til parfymeriet og få en naturlig olje, og overrask håret ditt!